Portada Blog Concert Juny 2015

Portada Blog Concert Juny 2015

diumenge, 16 de juny del 2013

Un dia de concert a Lleida

El diumenge 9 de juny la Coral Renaixença vam anar a Lleida. El motiu compartir concert amb la Coral Maristes Montserrat de Lleida. El cert és que va ser una experiència molt gratificant.

Només arribar ja ens esperaven per donar-nos la benvinguda amb unes xapes identificatives amb el nom de cadascú, d’aquesta manera ens podíem anomenar pel nom. 


De seguida vam anar per feina, havíem d’assajar les 3 cançons que cantàvem a la tarda junts. La Coral Maristes Montserrat aquest cop cantava amb banda i les cançons de conjunt també anaven acompanyades per la banda. Cada coral havia assajat per la seva banda i ara es tractava de posar-ho en comú i fer els ajustaments perquè tot sones com un sol cor. Tant el Gerard com la Mercè, els dos directors van dirigir les cançons i el resultat va ser satisfactori.

El Gerard Riu i la Mercè Bertran


Amb els deures fets, ja podíem fer una visita cultural. Uns quans membres del cor ens van acompanyar i ens van fer de guies a la Seu Vella, fent-nos una mini visita guiada, fins i tot vam cantar El Senyor Sant Jordi a la nau central. Tot seguit dinar i com no, a Lleida no podien faltar els cargols.




Finalment a la tarda arriba el moment del concert, el motiu pel que hem anat a Lleida. Proves de so, llum i col·locació. Per fir el concert la església plena, primer cantem nosaltres les cançons d’arreu del món, i ells fan la segona part de coral rock. Són 70 cantaires més 5 músics a la banda, canten amb una alegria i una energia que s’encomana, i per acabar els 3 cants comuns. Tal com es diu la música és un llenguatge musical que acosta a la gent i crea lligams. Us podem dir que compartir concert amb la gent de Lleida ha estat una molt bona experiència, els hi donem les gràcies per haver-nos convidat i dir-vos que ens deixa un record inoblidable de Lleida.

Coral Renaixença

Coral Maristes Montserrat


"Oh Happy Day" amb un solista de cada cor


Record del concert a Lleida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada