Portada Blog Concert Juny 2015

Portada Blog Concert Juny 2015

dimarts, 31 de maig del 2011

Desé aniversari coral adults Escola de Música

Aquest any el cor d'adults de l'Escola de Música i Dansa de Santa Perpètua fa 10 anys, per aquest motiu fan un concert per celebrar-ho. Aquest cor a partir d'ara es diu Zimmermann Cafè.

El proper diumenge 5 de juny a les 12:30 han preparat un concert on ens han convidat a nosaltres la Coral Renaixença, i dues corals més, aquí teniu el programa.

Ens podeu venir a veure al Teatre del Centre Parroquial i gaudir d'una estona de música.

Imatges Concert de Primavera 2011

Assajant els cants comuns
El passat 14 de maig varem fer el Concert de Primavera, tal com deiem en una entrada anterior. Aquest cop ens va acompanyar la Coral Divertimento de Hoyo de Manzanres (Madrid). Amb ells vam compartir concert, escenari, un agradable sopar i una bona estona cantant.

Sopant i compartint experiències



Aqui en teniu una petita mostra, podeu veure que a més de cantar ens ho passem molt bé.

dimarts, 10 de maig del 2011

Concert de Primavera 2011


El dissabte 14 de maig farem el Concert de Primavera. EL concert el farem a les 9 del vespre al Teatre del Centre Parroquial a Santa Perpètua de Mogoda.



Aquest any hem convidat a la Coral Divertimento de Hoyo de Manzanares (Madrid). Fa un any i mig ens van convidar a cantar amb ells a Hoyo de Manzanares, ara ells ens tornen la visita. Estem molt contents de poder compartir escenari amb ells i que vosaltres ens acompanyeu.



Aqui teniu el programa de ma, on podeu veure un petit curriculum de cada coral i el programa que interpretarem.