Portada Blog Concert Juny 2015

Portada Blog Concert Juny 2015

diumenge, 27 de desembre del 2009

Bon Nadal

El diumenge 20 de desembre, la Coral Renaixença va fer el tradicional concert de Nadal a l'Esglèsia Parroquial de Santa Perpètua. És la nostra manera de desitjar-vos Bones Festes. Volem donar les gràcies a la Coral A Contratempo que també va cantar, amb una interpretació personal de les tradicionales nadales, així com a totes les persones que ens van voler acompanyar.

dijous, 17 de desembre del 2009

Concert de Nadal 2009

S'acosta Nadal i la coral prepara el tradicional concert de nadales, el 20 de desembre a les 7 de la tarda a l'Església Parroquial de Santa Perpètua de Mogoda Aquest any volem fer-ho una mica diferent, per aquest motiu acompanyarem les nadales amb la lectura de poemes del llibre "El Poema del Pessebre" de Joan Alavedra.

Aqui teniu el programa perquè us animeu a gaudir del concert.



Aquest any ens acompanya la Coral A Contratempo, és una coral creada fa poc que ens interpretarà també nadales.

Imatge de la Coral A Contratempo




dimecres, 16 de desembre del 2009

Novetat imatges de la coral

Hi ha una novetat en el blog, a la banda dreta en els enllaços, hi ha un que es diu imatges de la coral, alli podreu altres fotografies que no estan en el blog. Té una limitació de tamany i s'aniran penjant de mica en mica.
També si poden penjar videos de 90 segons, si teniu fotografies i videos d'alguna actuació ho feu arribar i ho podem penjar.

dimecres, 9 de desembre del 2009

Concert de tardor

El 22 de novembre la coral va participar en els concerts de tardor organitzats pels Amics de Santiga que aquest any han celebrat el seu 25e aniversari. Aquest any a més de l'Escola Municipal de Música, la Coral Renaixença, també hi ha participat la Coral Camprodon, la qual ens ha tornat la visita que nosaltres els hi vam fer l'estiu.

Coral de Camprodon
Coral Renaixença
Escola Municipal de Música, Coral Camprodon i Coral Renaixença
Un cop acabat el concert els vam acompanyar a visitar l'ermita de Santiga, on van poder veure les excavacions.

La paret dels sentiments amb les plaques dels escultors locals, dels homentages als poetes

Per acabar la festa vam fer un dinar conjunt a la Sala Club, on a banda de passar una bona estona junts, on vam acabar cantant.

Concert a Hoyo del Manzanares el 14 nov 2009

Quan vam anar a Hoyo del Manzanares, va ser per fer un concert amb la Coral Divertimento. A l'entrada anterior hi ha les fotos de la festa posterior i de la visita turística.
Aqui hi ha les fotos del concert.


La primera és la Coral Divertimento dirigida per Asunción Langa


Cants comuns de les dues corals dirigits per la directora de la Coral Divertimento


Coral Renaixença